Bucuresti sector 4 teren de vanzare langa Cartierul Solar

Teren in suprafata de 8960 mp cu deschidere 49 metri la strada Drumul Dealu Bradului, langa Cartierul Solar, aproape de Metro Berceni, Jumbo, Auchan. Terenul este situat in zona mixta M2 care prevede construirea de locuinte, servicii de comert sau depozitare. Regim de inaltime P+4, POT 60 % si CUT 2,5.
Teren stradal cu potential comercial Calea Vitan

Teren de vanzare stradal pe Calea Vitan langa Auchan, 2019 mp zona L1A. Pozitie foarte buna pentru dezvoltare imobiliara, rezidentiala si comerciala.
Teren stradal pe Calea Vitan

Teren de vanzare stradal pe Calea Vitan langa Auchan, 1329 mp zona L1A. Pozitie foarte buna pentru dezvoltare imobiliara, rezidentiala si comerciala.
Teren stradal Bucurestii Noi

Teren suprafata 641 mp cu dubla deschidere, zona cu destinatie comerciala si rezidentiala. Statie de metrou Laminorului -Straulesti. Pe teren exista constructie cu spatiu comercial la parter, construita in 1940.
Teren Herastrau Nicolae Caranfil

1790 mp stradal pe Nicolae Caranfil, deschidere dubla, aproape de statie de metrou, parc herastrau, zona de birouri si rezidentiala. POT 60 %, CUT 3, regim de inaltime 2S+P+4+5 retras.
Teren stradal la bulevard 1 dec 1918

De vanzare 2520 mp cu intrare stradala din bd 1 dec 1918, zona cu statie de metrou, blocuri si centre comerciale.
POT 70 % CUT 3,5
Aparatorii Patriei teren pentru constructii blocuri apartamente

Teren intravilan de vanzare in suprafata de 6500 mp situat intre blocurile noi din zona Aparatorii Patriei langa bulevardul Metalurgiei. Ideal pentru dezvoltare imobiliara.
Teren cu PUZ aprobat locuinte, comert, birouri

Teren de vanzare 430 euro/mp in suprafață de 14.107 mp, situat în sectorul 4, langa metrou Aparatorii Patriei. In imediata vecinătate se află intersectia dintre Strada Turnu Magurele si Soseaua Berceni unde se afla si statia de metrou Aparatorii Patriei. Teren intravilan, categoria constructii, deschidere la doua strazi, front stradal 130 ml si respectiv 100 ml, PUZ aprobat, coeficienti aprobati POT 50%, CUT 2.9., S+P+4, -5-6-7e retras.
Teren intravilan 3000 mp zona Metro Berceni

Vanzare teren in suprafata de 3000 mp cu deschidere 39 metri la strada Drumul Dealul Crisului, in apropiere de Cartierul Solar, Metro Berceni, Jumbo, Auchan. Terenul apartine de sectorul 4 Bucuresti si este situat in zona mixta M2 care prevede construirea de locuinte sau servicii de comert sau depozitare. Regim de inaltime P+4, POT 60 % si CUT 2,5.
Teren intersectie Mihai Bravu Splaiul Unirii

Vanzare teren 1500 mp cu deschidere dubla, situat in intersectia Mihai Bravu cu Splaiul Unirii, aproape de metrou Mihai Bravu si Parcul Tineretului. POT 70 %, terenul este pretabil pentru activitate comerciala.